Actie Dela uitvaartverzekering

Beste klant,

Mensen zijn vandaag bewuster bezig met hoe ze in de toekomst nóg beter zorg kunnen dragen voor zichzelf en voor elkaar.


Denk nu al aan later

Daarom stel ik u graag het Uitvaartzorgplan voor van onze partner DELA. Met het DELA Uitvaartzorgplan kunt u nu al heel wat regelen voor later. Zo zorgt u ervoor dat de mensen van wie u houdt niet achterblijven met de kosten en zorgen van uw afscheid, maar met liefde en zorg. Een mooi gebaar waar ze u dankbaar voor zullen zijn.

Een uitvaartverzekering, een hele geruststelling

DELA zorgt ervoor dat de kosten van uw uitvaart betaald worden voor het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Na de uitvaart komt de consulent nabestaandenzorg van DELA langs om uw familie te helpen met de praktische en administratieve beslommeringen en hen te begeleiden en adviseren. Een grote opluchting.

En dat is niet alles: 

  • Op aanvraag regelt de bijstandassistent van DELA extra diensten voor uw gezinsleden zoals kinderoppas, gezinshulp enzovoort. Voor nóg meer gemoedsrust.
  • Uw nabestaanden worden ook emotioneel bijgestaan. Zij kunnen een beroep doen op een psycholoog bij de rouwverwerking.
  • DELA regelt en betaalt de repatriëring bij uw overlijden in het buitenland of de vervroegde terugkeer van inwonende gezinsleden die in het buitenland reizen wanneer u plots overlijdt in België.
  • Daarnaast kunnen u en uw familie de DELA-infolijn bellen voor alle praktische vragen rond het overlijden van een naaste.

 
“Ik ben Piet en ik heet Pierre”

Wanneer u vóór 31 maart een DELA Uitvaartzorgplan afsluit, geniet u bovendien van de DELA voorjaarsactie*. U kunt een online voorstelling bijwonen van podiumtalent Piet De Praitere. Met zijn voorstelling “Ik ben Piet en ik heet Pierre”, naar zijn gelijknamig boek, brengt deze fenomenale verteller u humor met elke vezel van zijn lichaam. Omdat een glimlach ons nu eenmaal langer gelukkig en gezond houdt.

Een moment prikken

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere info.

Met vriendelijke groeten,

Uw verzekeringsmakelaar
Zakenkantoor Bombeke